Smiling in love

Efter TV-sändningen.

1. BWO
Sticket sätter sig. Inte oerhört bra. Men en möjlig vinnare i Globen. Om juryn också gillar låten.

2. Mickey Huskic
Sämre än vad jag trodde. Svag refräng. Tråkig.

3. Frida feat. Headline
Fattar inte hur danska Molles barnprogram kunnat bli en favorit bland publiken. Finns det någon rättvisa hamnar den långt efter exempelvis Gotlandskören.

4. Thérèse Andersson
Introt och versen är bra. Mycket bra. Dessutom har hon som medlem i Pay TV uppträtt i Melodifestivalen tillsammans med min före detta klasskompis. Men refrängen är för dålig. Lite trist på scen.

5. Patrik Isaksson & Bandet 
Helt rätt av Kristian Luuk att hålla till under scenen så han slipper se det här. Bedrövligt gammal och tråkig låt. Den stele Patrik är nästan sämre än den pinsamma trummisen som vi även tvingats se i På spåret. Sjunger sämst hittills. Falskt. Dessutom sämst låt. Pinsam på scen. Den går säkert vidare ändå. Men Androla var tusen gånger bättre.

6. Caracola
Upplyftande att se efter förra bidraget. Snygga kläder. Proffsigt framträdande. Inte bästa låten. Men den sätter sig. Tror fortfarande att den kan gå till final. Är åtminstone mil bättre än Isaksson. Min personliga fyra för tillfället. Andra chansen.

7. Ainbusk
Inleddes med en miss i introfilmen. Josefin kan inte sjunga eller är hon förkyld!? Jag vet att hon röker. För mycket dessutom. Sämre än väntat. Kan få svårt att gå vidare. Låten bättre än framförandet.

8. Eskobar
Bra låt. Men vad falskt han sjöng. Pinsamt att se. Hade nog ändå inte gått vidare men nu är det väl kört!? Trodde det här var ett band som kunde göra en bra liveshow. Tydligen inte. Låten förtjänar dock en hög placering.

Resultatet jag hoppas på
Final:

BWO 

Eskobar 


Andra Chansen:
Caracola
Thérèse Andersson

Femma:

Ainbusk


Sämre:

Mickey Huskic
Patrik Isaksson & Bandet 


Sämst:

Frida feat. Headline


Smiling in love framförs av Caracola i Melodifestivalen 2008 (deltävling 3 i Linköping).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback