I got you

Första stafettmedaljen sedan 1995. På damsidan. Brons. Kalla är underbar och helt enkelt bäst! Synd bara att tyskan hann före till silvret. Spännande. Finland överlägsna. Och Norge är ett ruttet land. Moltas hade helt rätt. Den största glädjen är ändå Sveriges brons. Tredje VM-medaljen. Jag räknar med ytterligare tre kommande dagar.


Kommentatorerna på SVT är bra. Men de har en stor nackdel. Varför ska de ständigt hylla/tycka synd om norska skidåkare? Norskan var sämst och kom bara fyra. Sådan är sporten. En norsk kommentator hade aldrig drömt om att hylla/tycka synd om svenska skidåkare. Tacka Svan för Kalla!


Har alltid gillat Sahlene. Anna Sahlin. Ok. Hon har inte haft en lika vass låt i svenska sammanhang som den hon hade för Estland. Runaway. Hoppas ändå att hon får till det den här gången. Imorgon vet vi lite mer. Då får vi höra bidragen för första gången.


I got you framfördes av Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox i Melodifestivalens tredje semifinal 2009. Den gick vidare till andra chansen i Norrköping. Schlagerkung kommer att sitta i publiken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback