Hotellfrukost

Efter att ha somnat strax efter klockan 02:30 kändes det helt underbart att få sova sina 8 timmar och ändå med god marginal hinna avnjuta en grymt bra hotellfrukost. Att servera frukosten till klockan 11:00 är klockrent. Kan inte minnas att det händer så ofta. Utbudet var bra. Mycket bra. Smörgåsar, yoghurt, frukt, ost, skinka, gurka, paprika, apelsinjuice, grapefrukt, bacon, äggröra, pannkakor med sylt, wienerbröd, kakor, kaffe. Expressen och Aftonbladet. En stabil frukost.

Publikundersökningarna som gjordes efter gårdagens genrep är glädjande för mig som gillar Alcazar och Emilia. De hamnar i topp. Men skrällen är att Fagerlund hamnar på tredje plats. Han som var klart sämst på scen, har den sämsta låten och dessutom är totalt okänd. Hur är det möjligt? Att Shirley och Scotts hamnar relativt långt ner är också överraskande.

Isaksson kom femma förra året. Utslagen. Glädjande. Hoppas på att Scotts går samma öde till mötes.

Det talas om den internationella juryn. Som avgav sina röster redan efter gårdagens genrep. Idén måste utvecklas. Som det är nu blir det bara pannkaka. Och den internationella juryn har för lite makt. Dessutom på vaga grunder.

Kommentarer
Postat av: Nina

Låter som en riktigt god frukost det där! Kul att du är igång och bloggar igen också (fast det kanske du varit ett tag och jag har missat det, men ändå)!. Ja, ska bli spännande i kväll!

Ha det bra!

/Nina

Postat av: schlagerkung

Tyvärr brukar första semifinalen vara en personlig besvikelse (Anna Book, Christer Sjögren) så risken är väl stor att Scotts går till final. Men kul blir det! Ha det bra!

2009-02-07 @ 13:45:29
URL: http://schlagerkung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback